Γρήγορο και gourmet finger food

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Γρήγορο και gourmet finger food

Τι μπορεί να περάσει κάποιος  από ένα καλαμάκι και πόσα γευστικά πειράματα να κάνει; Πάρα πολλά! Δείτε και εσείς  και δοκιμάστε τα, ένα βράδυ που θα επιλέξετε να μείνετε  σπίτι.

Καλαμάκι με φράουλα και τυρί Θα χρειαστείτε: Καρύδια ψίχα Φράουλες Κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας (π.χ. γραβιέρα) κομμένο σε κύβους Εκτέλεση: Πολύ απλά, περνάτε από το καλαμάκι ένα καρύδι και στη συνέχεια ένα μικρό κομμάτι κίτρινο τυρί και ολόκληρη τη φράουλα. Εκτός από φράουλα μπορείτε επίσης να περάσετε ρόγες από σταφύλι. Εναλλακτικά: Καλαμάκι με λαχανικά και χαλούμι Θα χρειαστείτε: * Κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες Τυρί χαλούμι, κομμένο σε μικρούς κύβους Κόκκινες πιπεριές  κομμένες σε μικρά τετράγωνα Ντοματίνια Φύλλα φρέσκου δυόσμου Εκτέλεση: Παίρνετε τα καλαμάκια και περνάτε σε αυτά:  Το κολοκυθάκι, τα ντοματίνια και την πιπεριά, το χαλούμι και τα φύλλα δυόσμου. Τοποθετείτε τα σουβλάκια σε ένα ταψί και τα ψήνετε για περίπου 15 λεπτά στους 200 Ο C. * ανάλογα με τα άτομα που έχετε καλέσει στο σπίτι αποφασίζετε για την ποσότητα των λαχανικών, του τυριού και του δυόσμου.

More for you

 
 

Don't Miss