Και στο Μανχάταν τρώνε φέτα

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Και στο Μανχάταν τρώνε φέτα

Dip φέτας με αγγούρι και chips της Rachel Ray.

H Rachael Ray διάσημη σεφ στις ΗΠΑ, είναι η αγαπημένη και της Όπρα Γουίνφρει. Επιτυχημένη συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, τα shows που παρουσιάζει στην τηλεόραση έχουν βραβευθεί, ενώ το πιο πρόσφατα βιβλίο που κυκλοφόρησε, “Look + Cook” βρέθηκε στη λίστα των best seller των New York Times για εννέα συνεχόμενες εβδομάδες. Για την συνταγή θα χρειαστείτε: 1 ½ φλυτζάνι φέτα σε κομμάτια ½ φλ. Πλήρες γάλα ½ φλ. Ψημένα καρύδια Ρίγανη από 3-4 κλαδάκια 1 κουτ. Γλ. Μαύρο πιπέρι σε κόκκους 1 χούφτα ελιές Καλαμών Κόκκινο πιπέρι Ψιλοκομμένες φέτες αγγουριού Chips ή ψημμένες πίτες Πώς να το φτιάξετε: Πολύ απλά παίρνετε τα 5 πρώτα υλικά της συνταγής, τα τοποθετείτε στο μπλέντερ και πολτοποιείτε μέχρι να τα δείτε να μεταμορφωθούν σε ένα απαλό μείγμα. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα μπολ, και σερβίρετε συνοδεύοντας δίπλα με μερικά chips -ή ψημένες πίτες κομμένες σε μικρά κομμάτια-, και λεπτοκομμένες φέτες αγγουριού. «Διακοσμήστε», το μείγμα στο μπολ, με το κόκκινο πιπέρι και τις ελιές καλαμών. Πηγή: Η συνταγή είναι από το site: www.rachelrayshow.com

More for you

 
 

Don't Miss