Νερό σαγκριά

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Νερό σαγκριά

Γιατί να πίνετε σκέτο το νερό όταν μπορείτε να το εμπλουτίσετε σε γεύση, σε άρωμα και σε θρεπτική αξία.

Υλικά: • Νερό • Διάφορα φρούτα και λαχανικά ότι έχετε στο ψυγείο – πορτοκάλια, λεμόνια, lime, φράουλες, βατόμουρα, ροδάκινα, βερίκοκα, μήλα, αγγούρια. • Φύλλα φρέσκου δυόσμου ή μέντας. • Ανθρακούχο νερό ή σόδα. Εκτέλεση:

Γεμίστε λίγο πιο πάνω από τη μέση μια κανάτα με νερό. Κόψτε τα φρούτα και λαχανικά σε ροδέλες ή κύβους όπως σας αρέσει και ρίξτε τα στην κανάτα με το νερό, τελευταία ρίξτε τα φύλλα δυόσμου ή μέντας. Ανακατέψτε καλά το νερό και τοποθετήστε την κανάτα στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες ή για όλη την νύχτα για να ενωθούν εντελώς οι γεύσεις και τα αρώματα.

Σερβίρετε τη σαγκριά προσθέτοντας σε κάθε ποτήρι λίγη σόδα ή ανθρακούχο νερό και πολύ πάγο.

Tip: Προσθέτοντας λίγη βότκα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ.

More for you

 
 

Don't Miss