Η απίθανη γεύση του Tiramisu σε παγωτό από την Häagen-Dazs

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η απίθανη γεύση του Tiramisu σε παγωτό από την Häagen-Dazs

Το φετινό καλοκαίρι, η επιτυχημένη σειρά Häagen-Dazs Secret Sensations υποδέχεται τη νέα υπέροχη γεύση Tiramisu σε οικογενειακή συσκευασία, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι το Häagen-Dazs είναι αδιαμφισβήτητα κορυφαίο παγωτό!

Πλούσιες καρδιές από σως καφέ και μικρά κομμάτια κέικ αποκαλύπτονται μέσα από το βελούδινο παγωτό κρέμα Τiramisu, που φυσικά είναι εμπνευσμένο από το γνωστό κοσμοπολίτικο επιδόρπιο. Το καλοκαίρι του 2014 μόλις απέκτησε έναν ακόμα ξεχωριστό συνδυασμό παγωτού Häagen-Dazs που υπόσχεται να μας συναρπάσει!

Το πάθος των Häagen-Dazs για την τελειότητα επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, τόσο με τον εμπλουτισμό της σειράς Häagen-Dazs Secret Sensations με μια νέα γεύση σε οικογενειακή συσκευασία, όσο και με τη γνωστή ανώτερη ποιότητα των συστατικών του. Άλλωστε, όλα τα Häagen-Dazs ανήκουν στα ελάχιστα εκείνα παγωτά που δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και αρώματα!

Αναζητήστε τα στα ψυγεία Häagen-Dazs και στα Häagen-Dazs Café, σε όλη την Ελλάδα.

Η σειρά Häagen-Dazs Secret Sensations τώρα διαθέσιμη σε τρεις υπέροχες γεύσεις: Chocolat Fondant, Crème Brûlée, και NEW! Tiramisu. Δοκιμάστε τις! Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss