Απαλή μους λευκής σοκολάτας

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Απαλή μους λευκής σοκολάτας

Υλικά

  • 300 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 1 κάψουλα βανίλια σκόνη

Εκτέλεση

Σε μπέν μαρι λιώνετε τη λευκή σοκολάτα και αφήνετε για 10' να κρυώσει ελαφρά. Στη συνέχεια χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να αποκτήσει μια παχύρρευστη μορφή λίγο πριν γίνει σφικτή σαντιγί. Κατεβάζετε το μείγμα της κρέμας γάλακτος και ενώνετε την λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη βανίλια ανακατεύοντας απαλά. Βάζετε τη μους σε ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

More for you

 
 

Don't Miss