Mousse με καρύδα και λευκή σοκολάτα

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Mousse με καρύδα και λευκή σοκολάτα

Υλικά:

  • 1 κονσέρβα παγωμένη κρέμα καρύδας
  • 3 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 1 κ.σ βανίλια σε σκόνη
  • 4 κ.σ. λευκή σοκολάτα

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζετε το περιεχόμενο της κονσέρβας και το χτυπάτε σε μέτρια ένταση με το μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει αφράτη η mousse. Την τοποθετείτε στο ψυγείο και την αφήνετε τουλάχιστον για δό ώρες. Σερβίρετε παγωμένη με το αγαπημένο σας σιρόπι ή σκέτη.

More for you

 
 

Don't Miss