Αυτά είναι τα πιο νόστιμα μίνι κις λορέν με κολοκυθάκια, τυρί και ζαμπόν

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2017

Αυτά είναι τα πιο νόστιμα μίνι κις λορέν με κολοκυθάκια, τυρί και ζαμπόν

Όταν θέλουμε πίτσα αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο τότε η παρακάτω συνταγή είναι η καλύτερη επιλογή. Με γέμιση που κάθε φορά αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση και τα υλικά, αποτελεί ένα από τα πιο νόστιμα ορεκτικά. 

Υλικά

2 κολοκυθάκια

100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες

1 φύλλο σφολιάτας

100 γραμμάρια έμμενταλ

2 αυγά

4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες και τα ψήνουμε σε ένα τηγάνι λάδι σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ, σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τη παρμεζάνα  και αλατιποερώνουμε. Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε σε 6 κύκλους. Παίρνουμε ειδικά καλούπια και βάζουμε στο κάτω μέρος τις σφολιάτες, μετά το ζαμπόν, το έμενταλ και τελειώνουμε με τα κολοκυθάκια. Ρίχνουμε 2 κουταλιές του μείγματος της κρέμας και των αυγών σε κάθε καλούπι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 ° για 15 λεπτά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss