Σήμερα φτιάχνουμε τον πιο νόστιμο μεζέ: χταπόδι βραστό

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Σήμερα φτιάχνουμε τον πιο νόστιμο μεζέ: χταπόδι βραστό

Το χταπόδι βραστό είναι ένα εξαιρετικός μεζές για να τον σερβίρετε σε φίλους μαζί με ούζο. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλό βράσιμο. 

Υλικά

1 κιλό χταπόδι

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1/2 φλιτζάνι ξύδι

1 κ. γλυκού ρίγανη

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε το χταπόδι. Στη συνέχεια το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό και το βράζουμε για μιάμιση ώρα. Όταν βράσει καλά, το βγάζουμε από τη φωτιά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το σερβίρουμε αφού το έχουμε περιχύσει με ελαιόλαδο, ξύδι και έχουμε ρίξει ρίγανη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss