Πεντανόστιμα κεφετδάκια τόνου με ρικότα

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Πεντανόστιμα κεφετδάκια τόνου με ρικότα

Τα κεφτεδάκια τόνου είναι το τέλειο ορεκτικό για τους καλεσμένους σας. Μια δοκιμή θα σας πείσει. 

Υλικά

320 γραμμάρια τόνο σε λάδι

350 γραμμάρια ρικότα

1 κ. σούπας τριμμένη φρυγανιά

1 αυγό

Μαϊντανό

Αλάτι

Ελαιόλαδο 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον τόνο αφού τον έχουμε στραγγίξει, την ρικότα, το μαϊντανό, το αυγό και τη φρυγανιά και ανακατεύουμε. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε ακόμα λίγη φρυγανιά και στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Όταν τελειώσουμε τοποθετούμε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου δέκα λεπτά.

More for you

 
 

Don't Miss