Λαχταριστά μπαστουνάκια μοτσαρέλας

Παρασκευή 05 Μαΐου 2017

Παρασκευή 05 Μαΐου 2017

Λαχταριστά μπαστουνάκια μοτσαρέλας

Έχετε καλεσμένους και θέλετε να τους φτιάξετε ένα νόστιμο αλλά και εύκολο finger food; Σας έχουμε  τη λύση: λαχταριστά μπαστουνάκια μοτσαρέλας.             

Υλικά 

450 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα κομμένο σε μπαστουνάκια

1/4 φλιτζάνι αλεύρι

1 αυγό

1 1/2 κουταλιά της σούπας γάλα

1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά

1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο

Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αυγό και το γάλα και σε ένα τρίτο μπολ ρίχνουμε τη φρυγανιά με τα μπαχαρικά. Περνάμε  τα μπαστουνάκια πρώτα από το αλεύρι μετά από το αυγό και στο τέλος από τη φρυγανιά. Ρίχνουμε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα μπαστουνάκια. Αν το λάδι είναι ζεστό τότε μέσα σε ένα λεπτό τα μπαστουνάκια είναι έτοιμα. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss