Ζουμερό και λαχταριστό χοιρινό με πορτοκάλι

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Ζουμερό και λαχταριστό χοιρινό με πορτοκάλι

Κυριακή μεσημέρι και τι πιο όμορφο από το να καλέσουμε φίλους στο σπίτι και να μαγειρέψουμε νόστιμο χοιρινό με πορτοκάλι. 

Υλικά

800 γραμμάρια χοιρινό

1 κρεμμύδι

3 πορτοκάλια

1 κλωνάρι σέλινο

100 γραμμάρια κρασί λευκό

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε ένα ταψί και βάζουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σέλινο, το ένα πορτοκάλι κομμένο σε φέτες με τη φλούδα, 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού από τα υπόλοιπα πορτοκάλια, το κρασί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μια ώρα. Όταν είναι έτοιμο κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε. 

More for you

 
 

Don't Miss