Λαυράκι γεμιστό με μυρωδικά

Τρίτη 06 Ιανουαρίου 2015

Τρίτη 06 Ιανουαρίου 2015

Λαυράκι γεμιστό με μυρωδικά

Υλικά

  • 1 λαβράκι για κάθε άτομο
  • δυόσμος
  • μαϊντανός
  • 2 -3 λεμόνια
  • μερικές σκελίδες σκόρδο
  • θυμάρι ή δεντρολίβανο
  • Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και λαδόκολλα

Εκτέλεση

Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε το λαβράκι, αλατοπιπερώνουμε εξωτερικά και εσωτερικά στην κοιλιά του. Στη συνέχεια τη γεμίζουμε με ψιλοκομμένο σκόρδο και τα μυρωδικά. Κόβουμε λεπτές φέτες λεμόνι και βάζουμε μέσα στην κοιλιά και από πάνω. Τοποθετούμε το κάθε ψάρι σε μια λαδόκολλα και το τυλίγουμε αφού έχουμε ρίξει από μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά.

More for you

Don't Miss