Ρεβιθάδα Σίφνου

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ρεβιθάδα Σίφνου

Υλικά

  • 1 κιλό ρεβίθια
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση

Από το βράδυ μουλιάζετε τα ρεβίθια σε νερό. Την επόμενη μέρα, αφού έχουν φουσκώσει αρκετά, τα ρίχνετε μέσα σε κατσαρόλα, μαζί με τα τριμμένα κρεμμύδια, το αλάτι και το ποτήρι με το ελαιόλαδο. Ύστερα, πασπαλίζετε 1-2 κουταλιές αλεύρι και ανακατεύετε. Εν συνεχεία, προσθέστε το νερό, ώσπου να σκεπαστούν τα ρεβίθια και τα βράζετε για 1 1/2 ώρα.

More for you

 
 

Don't Miss