Ψαρονέφρι με σκόρδο και μπαλσάμικο

Κυριακή 03 Μαΐου 2015

Κυριακή 03 Μαΐου 2015

Ψαρονέφρι με σκόρδο και μπαλσάμικο

Υλικά:

  • 2 κομμάτια ψαρονέφρι
  • 8 σκελίδες σκόρδο θρυμματισμένες
  • αλάτι, φρέσκο πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. μπαλσάμικο

Εκτέλεση:

Μαρινάρετε το ψαρονέφρι σε ένα μπολ με το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι για τουλάχιστον μία ώρα. (ιδανικά 12 ώρες) Σε ένα αντικολλητικό σκεύος σοτάρετε το κρέας μέχρι να ασπρίσει από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια ψήστε στο φούρνο για 20' στους 200 βαθμούς. Σερβίρετε με ψητές πατάτες ή σπυρωτό ρύζι.

More for you

 
 

Don't Miss