Κολοκυθάκια ογκρατέν με κίτρινο τυρί

Δευτέρα 01 Ιουνίου 2015

Δευτέρα 01 Ιουνίου 2015

Κολοκυθάκια ογκρατέν με κίτρινο τυρί

Υλικά:

  • 5 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • 200γρ. κίτρινο τυρί
  • 2 κ.σ. λάδι με ψιλοκομμένο σκόρδο
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Ψιλοκομμένος μαϊντανός για το γαρνίρισμα

Διαδικασία:

Βάζετε τα κολοκυθάκια σε ένα πυρέξ αφού πρώτα τα ανακατέψετε με το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Απλώνετε το τυρί στα κολοκυθάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200βαθμούς για περίπου 10’, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα. Σερβίρετε σε ένα πιάτο γαρνίροντας με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Tip: Σερβίρετε με φρέσκια σάλτσα τομάτας και λίγο τριμμένη παρμεζάνα!

More for you

 
 

Don't Miss