Κάντε ένα γευστικό ταξίδι φτιάχνοντας ρολά κοτόπουλου με τυρί, ζαμπόν και φασκόμηλο

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Κάντε ένα γευστικό ταξίδι φτιάχνοντας ρολά κοτόπουλου με τυρί, ζαμπόν και φασκόμηλο

Μια συνταγή που αν κάνετε την αρχή και τη φτιάξετε θα θέλετε να τη μαγειρεύετε σχεδόν κάθε μέρα. Τόσο νόστιμη είναι. Μια και μόνο δοκιμή θα σας πείσει. 

Υλικά

4 φέτες στήθος κοτόπουλου

3 φύλλα φασκόμηλο

4 κουταλιές της σούπας τυρί ανθότυρο

4 φέτες ζαμπόν

Μερικά κλωναράκια θυμάρι

Αλάτι και πιπέρι

Ελαιόλαδο 

2-3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το φασκόμηλο και το ανακατεύουμε με το ανθότυρο, το αλάτι και το πιπέρι. Παίρνουμε τις φέτες ζαμπόν και τις γεμίζουμε μια μια ξεχωριστά με το μίγμα από το τυρί και το φασκόμηλο και ύστερα τυλίγουμε τα στήθη κοτόπουλου και τα κλείνουμε με τη βοήθεια της οδοντογλυφίδας. Ύστερα τοποθετούμε τα ρολά στο ψυγείο για  για 1-2 ώρες,

Βάζουμε  ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τοποθετούμε τα ρολά κοτόπουλο. Τα τσιγαρίζουμε και από τις δυο πλευρές και όταν πάρουν λίγο χρώμα προσθέτουμε το κρασί, ρίχνουμε μερικά κλωναράκια θυμάρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για δέκα λεπτά με κλειστό το καπάκι. Σερβίρετε ζεστό.

More for you

 
 

Don't Miss