Σας αποκαλύπτουμε τη συνταγή για τους πιο νόστιμους κολοκυθοκεφτέδες

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Σας αποκαλύπτουμε τη συνταγή για τους πιο νόστιμους κολοκυθοκεφτέδες

Οι σημερινοί κολοκυθκεφτέδες είναι λίγο διαφορετικοί από τους συνηθισμένους γιατί έχουν ρικότα. Επίσης μπορείτε αντί για τηγανιτούς μπορείτε να τους κάνετε ψητούς και γίνονται το ίδιο νόστιμοι αλλά και με λιγότερες θερμίδες.

Υλικά

400 γραμμάρια κολοκυθάκια

150 γραμμάρια ρικότα

50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά

1 αυγό

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τη ρικότα, την παρμεζάνα, το αυγό και τη φρυγανιά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Όταν είναι έτοιμο το μίγμα πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε για 5 λεπτά, τα στραγγίζουμε με χαρτί κουζίνας και απολαμβάνουμε. Αν θέλουμε να γίνουν πιο ελαφριά τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss