Σήμερα φτιάχνουμε την πιο νόστιμη πίτσα στο τηγάνι

Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018

Σήμερα φτιάχνουμε την πιο νόστιμη πίτσα στο τηγάνι

Η πίτσα στο τηγάνι είναι πεντανίοστιμη και έτοιμη σε μόλις 15 λεπτά. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Υλικά

150 γραμμάρια αλεύρι

90 γραμμάρια νερό

1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

Μαγιά

Αλάτι

Για το καρύκευμα:

180 γραμμάρια ντομάτες

100 γραμμάρια μοτσαρέλα

Βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Εκτέλεση

Στραγγίζουμε καλά τη μοτσαρέλα από τα υγρά και την κόβουμε σε κομμάτια. Εν τω μεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη μαγιά, το ελαιόλαδο και προσθέτουμε λίγο νερό. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και να σχηματιστεί μια μαλακή ζύμη. Ανοίγουμε τη ζύμη σε μια επιφάνεια εργασίας και στη συνέχεια την βάζουμε σε ένα τηγάνι. Από πάνω ρίχνουμε τις ντομάτες, αφού τις έχουμε ψιλοκόψει, το λάδι και το βασιλικό και μαγειρεύουμε για 8 με 9 λεπτά.  Ύστερα προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και μαγειρεύουμε για ακόμη 2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Προσθέτουμε εάν θέλουμε λίγο ωμό ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

 

More for you

 
 

Don't Miss