Σήμερα φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα ραβιόλια τυριού και δεν θέλουμε να τελειώσουν

Παρασκευή 06 Ιουλίου 2018

Παρασκευή 06 Ιουλίου 2018

Σήμερα φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα ραβιόλια τυριού και δεν θέλουμε να τελειώσουν

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα νόστιμο πιάτο ζυμαρικών, όχι οποιοδήποτε πιάτο αλλά γεμιστά ραβιόλια με βούτυρο και φασκόμηλο.

Υλικά

2 πακέτα ραβιόλια τυριού

2 κουταλάκια του γλυκού μέλι

1 φύλλο δάφνης

6 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο

1/3 φλιτζάνι φύλλα φασκόμηλου

1 φλιτζάνι φουντούκια, χοντροκομμένα

3/4 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα

Αλάτι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ξύδι, το μέλι και τη δάφνη και βράζουμε 4 έως 5 λεπτά μέχρι να γίνει σιρόπι. Εντωμεταξύ μαγειρεύουμε τα ραβιόλια σύμφωνα με τη συσκευασία. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε το φασκόμηλο και τα φουντούκια και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό από τα μακαρόνια και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά.

Σουρώνουμε τα ραβιόλια και φυλάσσουμε μισό φλιτζάνι από το νερό που μαγειρεύτηκαν. Προσθέτουμε τα ραβιόλια στο τηγάνι και αν χρειάζεται ρίχνουμε από το νερό που έχουμε φυλάξει. Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη παρμεζάνα και ανακατεύουμε.

More for you

 
 

Don't Miss