Ε, τώρα βλέπω!

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ε, τώρα βλέπω!

Τα trendy γυαλιά οράσεως μπορούν να αναβαθμίσουν το look σας.

Τo να βρει κανείς τα γυαλιά οράσεως που ταιριάζουν στο σχήμα προσώπου και την προσωπικότητά του είναι ένα πολύπλοκο θέμα. Τα φετινά γυαλιά, έχουν επιρροές από τις παλιότερες δεκαετίες και είναι αρκετά εκκεντρικά.

Cat’s eyes Χαρακτηριστικά: Άκρως θηλυκά με αρκετή δόση από Ιταλική φινέτσα. Ανήκουν στην δεκαετία του ’50. Ιδανικά για πρόσωπα σε σχήμα οβάλ. Ταιριάζουν με American clean cut στυλ , λευκά πουκάμισα, μαρινιέρες και φορέματα με '50ς μοτίβα.

'70s deluxe Χαρακτηριστικά: Παραπέμπουν στην αίγλη του “Studio 54” To πλεονέκτημά τους είναι ο Unisex χαρακτήρας του ο οποίος ταιριάζει σε πρόσωπα με γωνίες. Ταιριάζουν στους άντρες που η γκαρνταρόμπας τους αποτελείται από κοστούμια και στις γυναίκες που αγαπούν το ανδρόγυνο look.

Geeks Χαρακτηριστικά: Tο “φυτό” της τάξης παίρνει την εκδίκηση του! Είναι αρκετά εκκεντρικά και αυστηρά λόγω του μαύρου σκελετού. Κάθε είδους μακιγιάζ και αξεσουάρ είναι περιττό. Το πιο σοφό είναι να το φορέστε με μίνιμαλ ρούχα.

Στρογγυλά από Ταρταρούγα Χαρακτηριστικά: Σοφιστικέ και artsy Ο ιδιαίτερος σκελετός τους κολακεύει τα πρόσωπα με λεπτά χαρακτηριστικά και σκούρο χρώμα δέρματος. Ταιριάζουν με το γάντι με όσους και όσες έχετε bohemian στυλ. 3 χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή του σκελετού που σας ταιριάζει:
  • Επιλέξτε γυαλιά που ταιριάζουν με το στυλ σας ή με όσα θα μπορούσατε να κάνατε ένα update στο look σας.
  • Διάλεξε το χρώμα του σκελετού βάση χρώματος της επιδερμίδας σας, των μαλλιών σας και των χρωμάτων που υπάρχουν στη ντουλάπα σας.
  • Μην το παρακάνετε με τα κοσμήματά σου (βλ. μακριά σκουλαρίκια) και το μακιγιάζ (βλ. έντονο χρώμα σκιάς).

More for you

Don't Miss