ΣΤΙΛ

Peeking Boxers: Tα πιο άνετα εσώρουχα αποκαλύπτονται μέσα από τζιν και φούστες


Μάρθα Κουμπάνη

4 Μαΐου 2022

Peeking Boxers: Tα πιο άνετα εσώρουχα αποκαλύπτονται μέσα από τζιν και φούστες
Τα μποξεράκια που ξεπροβάλλουν μέσα από παντελόνια και φούστες, επιστρέφουν

Πέρυσι, καθώς ο κόσμος της μόδας γύριζε το χρόνο πίσως στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τα visible thongs, γνωστά και ως whale tails, άρχισαν να εμφανίζονται παντού, από το street style μέχρι τις πασαρέλες. Ενώ, κατά τη διάρκεια του 2021, η κάποτε αμφιλεγόμενη τάση φορέθηκε μεταξύ άλλων από celebrities όπως η Bella Hadid, η Jennifer Lopez και η Beyoncé - φέτος, επέστρεψε ένα αλλο look: τα Peeking Boxers, δηλαδή τα μποξεράκια που ξεπροβάλλουν μέσα από παντελόνια και φούστες.
Οι πασαρέλες της άνοιξης του 2022 γέμισαν με χαμηλοκάβαλα παντελόνια και μίνι φούστες που κρέμονταν τόσο χαμηλά που μπορούσες να δεις ξεκάθαρα σορτς που έμοιαζαν με boxers. Πάρτε, για παράδειγμα, τις viral μίνι φούστες Miu Miu για την άνοιξη 2022 που συνοδεύονταν από εσώρουχα με το λογότυπο της μάρκας. Το ίδιο συνέβη και στην συλλογή της Collina Strada, η οποία περιελάμβανε εξίσου μικροσκοπικές φούστες, φορεμένες πάνω από εμφανή λευκά μποξερ και συνδυασμένες με μικροσκοπικά μπλουζάκια. Έπειτα, ήταν η Coach, η οποία παρουσίασε boxer φορεμένα με φαρδιά τζιν.

Jenny.Gr

Από τα εμφανή εσώρουχα της δεκαετίας του '80 μέχρι τα bralettes που φορέθηκαν ως tops στην ακμή της μόδας των φεστιβάλ τη δεκαετία του 2010, τα εμφανή εσώρουχα αποτελούν εδώ και καιρό μέρος του λεξικού της μόδας. Τα τελευταία χρόνια, η τάση επανήλθε, καθώς τα κόκκινα χαλιά επέστρεψαν, εγκαινιάζοντας μια εποχή διαφανών γυμνών φορεμάτων που επιτρέπουν στα φανταχτερά εσώρουχα να κλέψουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως, φέτος, τα G-strings τα thongs έχουν αντικατασταθεί από πιο άνετες εναλλακτικές, όπως ψηλόμεσα εσώρουχα της γιαγιάς και σορτς σε στιλ μπόξερ. Με τη σειρά τους, οι σχεδιαστές άδραξαν την ευκαιρία να αποκαλύψουν εσώρουχα που παρέχουν περισσότερη κάλυψη σε όσους έχουν αμφιβολές για τις φούστες που όλο και συρρικνώνονται και τα φαρδιά τζιν που πέφτουν τόσο χαμηλά, που απειλούν να εκθέσουν πολύ περισσότερα από ό,τι μπορεί να θεωρηθεί κατάλληλο για το κυριακάτικο brunch.
Αυτό συμβαίνει την ίδια στιγμή που τα όρια μεταξύ των φύλων στη μόδα θολώνουν. Μάρκες όπως Skims, η Universal Standard και η Fleur De Mal κυκλοφόρησαν πρόσφατα μπόξερ που διατίθενται στην αγορά για γυναίκες, ενώ μάρκες όπως η Parade προσφέρουν εσώρουχα για όλους, ανεξαρτήτως φύλου.
Τι λέτε; Θα τα δοκιμάσετε;

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.