ΣΤΙΛ

Jorts: Το νέο στιλ που εισβάλλει στην γκαρνταρόμπα


Μάρθα Κουμπάνη

1 Ιουλίου 2022

Jorts: Το νέο στιλ που εισβάλλει στην γκαρνταρόμπα
Tο ανατρεπτικό παντελόνι που απογειώνει τα casual looks

Όταν μιλάμε για ευκολοφόρετα καλοκαιρινά κομμάτια, το denim shorts βρίσκεται ψηλά στην λίστα. Από μια χαλαρή βόλτα στην πόλη μέχρι τα ταξίδια μας με το πλοίο και τις ώρες στο κατάστρωμα μέχρι να φτάσουμε στο επόμενο κυκλαδονήσι, αλλά και ως cover up πάνω από το μαγιό μας στην παραλία, ή μια βραδιά σε ένα συναυλιακό χώρο. Το τζιν σορτς, όπως αντίστοιχα και το τζιν παντελόνι τους πιο κρύους μήνες αποδεικνύει συνεχώς την αξία του στην casual γκαρνταρόμπα.

Jenny.Gr

Κι αν σας λέγαμε ότι υπάρχει ένα νέο κομμάτι που έρχεται να το ανταγωνιστεί:Τα Jorts.

Τα jorts έχουν μακρύτερο μήκος λίγο πιο πάνω από το γόνατο και παραπέμπουν στις άνετες βερμούδες. Mπορούν να έχουν χαλαρή και φαρδιά γραμμή ή πιο στενή δίνοντας απεριόριστες επιλογές για διαφορετικούς συνδυασμούς.

Jenny.Gr

Αυτά τα αναπάντεχα παντελόνια εμφανίστηκαν στις συλλογές των Gucci Resort 2023, Max Mara pre-fall 2022 και πολλούς ακόμα, ενώ τα fashion girls, τα φορούν ήδη με στιλ, δίνοντας μας ιδέες για stylish καθημερινές εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.