ΣΤΙΛ

To sexy trend στα tops που θα τολμήσουμε στις διακοπές


Μάρθα Κουμπάνη

6 Αυγούστου 2022

To sexy trend στα tops που θα τολμήσουμε στις διακοπές
Το underboob είναι το πιο τολμηρό trend

Οι σχεδιαστές αλλά και oι celebrities και Inluencers ήταν περισσότερο από πρόθυμοι να δείξουν λίγη επιδερμίδα

Αν οι τάσεις του περασμένου έτους είχαν κάτι να μας πουν, αυτό ήταν ότι μετά την εμπειρία της πανδημίας η μόδα έχει την διάθεση να γίνει τολμηρή. Οι σχεδιαστές αλλά και oι celebrities και inluencers ήταν περισσότερο από πρόθυμοι να δείξουν λίγη επιδερμίδα μετά την παραμονή στο σπίτι για μεγάλο διάστημα. Kάτι που επιβεβαιώνουν και οι φετινές συλλογές, όπως του οίκου Miu Miu που για την άνοιξη 2022 είδε μία από τις mini φούστες του να γίνονται το απόλυτο viral. Σήμερα όπως δεν θα μιλήσουμε για κοντές φούστες που αποκαλύπτουν τα πόδια, αλλά για κοντά (πολύ κοντά) tops που αποκαλύπτουν το στήθος.

Το underboob φαίνεται ότι θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μόδας του καλοκαιριού. Το είδαμε και στο ονειρεμένο show του Jacquemus, Le Splash που μας ταξίδεψε στα καταγάλανα τοπία της Χαβάης. To sexy trend όμως έχει ήδη συγκινήσει πολλά από τα It girls της μόδας που το υιοθετούν όχι μόνο για τις εμφανίσεις τους στην παραλία, αλλά και στις βραδινές εξόδους τους. Αν λοιπόν αισθάνεστε αρκετά γενναίες ή αν απλά αναρωτιέστε πώς θα αντέξετε την ζέστη και αυτό το καλοκαίρι, οι παρακάτω εικόνες θα σας δώσουν ιδέες.

Read More

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.