ΣΤΙΛ

9 microtrends που θα γίνουν το next big thing


Μάρθα Κουμπάνη

8 Αυγούστου 2022

9 microtrends που θα γίνουν το next big thing
Instagram/@emilisindlev
Από τις μυτερές μπότες και τα cargo παντελόνια, στα αποκαλυπτικά tops και τα 90s κοσμήματα, αυτές είναι οι τάσεις που θα μας συναρπάσουν

To πιθανότερο είναι ότι καθώς διαβάζετε αυτό το άρθρο βρίσκεστε σε διακοπές και απολαμβάνετε τον ήλιο και την θάλασσα. Ίσως χαλαρώνετε στην ξαπλώστρα με ένα δροσιστικό κοκτέιλ ή κάνετε scroll down σε ένα διάλειμμα από το φαγητό στην ταβέρνα. Το πιθανότερο είναι ότι φοράτε το μαγιό σας και στην καλύτερη ένα παρεό, τα άνετα BIrckenstock Arizona σας και γυαλιά ηλίου.

Kαι σίγουρα δεν έχετε καμία διάθεση να σκεφτείτε από τώρα την επιστροφή και το φθινόπωρο. Για την ώρα το γραφείο και η ρουτίνα της καθημερινότηατς μπορούν να περιμένουν. Για το μόνο που υπάρχει χρόνος είναι να ανακαλύψουμε ορισμένα φθινοπωρινά microtrends -αυτά που θα φορέσουμε πρώτες- και αναμένεται να γίνουν το next big thing της μόδας.

Είναι όλα αυτά τα μικρά, αλλά ξεχωριστά στοιχεία που θα μας φτιάχνουν την διάθεση το επόμενο διάστημα και θα κάνουν τη μετάβαση στο φθινόπωρο πιο εύκολη και τα looks μας πιο ενδιαφέροντα.

Από τις μυτερές μπότες και τα cargo παντελόνια, στα αποκαλυπτικά tops και τα 90s κοσμήματα, αυτές είναι οι τάσεις που θα μας συναρπάσουν.

1. Zebras

2. Tube dressing

3. Barbiecore

4. Tie-up tops

5. Cargo παντελόνια

6. Το silver επιστρέφει

7. Μυτερές μπότες

8. Sparkly λεπτομέρειες

9. 90s μενταγιόν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.