ΣΤΙΛ

Φυσικά και η Rihanna φοράει ήδη το πιο αμφιλεγόμενο (και viral) παπούτσι της νέας σεζόν


Μάρθα Κουμπάνη

15 Αυγούστου 2022

Φυσικά και η Rihanna φοράει ήδη το πιο αμφιλεγόμενο (και viral) παπούτσι της νέας σεζόν
Μόνο εκείνη θα μπορούσε να το υποστηρίξει

Η Rihanna κράτησε σχετικά χαμηλό προφίλ από τότε που καλωσόρισε τον γιο της με τον A$AP Rocky τον Μάιο, αλλά φαίνεται ότι η μεγιστάνας της Fenty Beauty επέστρεψε με ακόμα πιο stylish outfits. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Riri παρέδωσε ένα ακόμη στιλιστικό masterclass σε έξοδο της στο εστιατόριο Nolita Emilio’s Ballato, φορώντας ένα LBD κάτω από ένα λευκό πουκάμισο Raf Simons. Σε εκείνο το look πρόσθεσε λάμψη με σατέν γόβες με κρύσταλλα ευγενική προσφορά του The Attico.

Ωστόσο είναι τα παπούτσια που επέλεξε για μια βόλτα στο Μανχάταν την Παρασκευή, που αναμένεται να γίνουν το νέο μεγάλο viral της μόδας τη νέα σεζόν. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες του Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, η δισεκατομμυριούχος εμφανίστηκε φορώντας ψηλές και slouchy μπότες μέχρι τους μηρούς Y/Project , ένα παπούτσι που εμφανίστηκε σε διάφορα χρώματα και υλικά στην πασαρέλα του brand για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023. «Πάντα προσπαθούμε να προσκαλούμε τους πελάτες μας να απολαύσουν τα ρούχα και να παίξουν μαζί τους», δήλωσε στη Vogue ο creative director Glenn Martens για τις πολλές προκλητικές σιλουέτες της συλλογής.

Η Rih συνδύασε επελεξε μια σουέτ εκδοχή των pantaboots με μια τζιν μίνι φούστα R13, ένα 90s μπλουζάκι με στάμπα το άλμπουμ του ράπερ RZA του 2003 Birth Of A Prince και – φυσικά – μια σπάνια vintage τσάντα. Η στυλίστρια Jahleel Weaver προμηθεύτηκε την τσάντα από τη συλλογή Gucci άνοιξη/καλοκαίρι 1996 του Tom Ford μέσω του Lab2022. Στον καρπό της έλαμπε ένα βραχιόλι Briony Raymond με τα σύμβολα των Ιχθύων και του Ζυγού, τα ζώδια της ίδιας και του A$AP αντίστοιχα.

Jenny.Gr
Y/Project S/S 2023 Menswear

Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα απλό και ευκολοφόρετο παπούτσι αλλά μια statement επιλογή που μόνο η Rihanna θα μπορούσε να υποστηρίξει τόσο καλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.