ΣΤΙΛ

Οι μεγάλες statement ζώνες επιστρέφουν. Θα τις φορέσουμε;


Μάρθα Κουμπάνη

21 Αυγούστου 2022

Οι μεγάλες statement ζώνες επιστρέφουν. Θα τις φορέσουμε;
Οι μεγάλες ζώνες των 00s έρχονται (κι αυτές) πίσω στη μόδα, είτε μας αρέσει είτε όχι

Η μόδα έχει εμμονή με όλα τα πράγματα της δεκαετίας του 2000 αυτή τη στιγμή. Αλλά αν μιλάμε για στιλ Y2K, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τη μεγάλη - για την ακρίβεια την τεράστια- ζώνη. Στα πρώτα χρόνια, οι αστέρες του Χόλιγουντ σπάνια πήγαιναν σε κόκκινο χαλί χωρίς μια statement ζώνη. Θα φορούσαν ζώνες με αλυσίδες με τζιν (πολύ Britney Spears), πουκάμισα στη μέση (πολύ Cameron Diaz) ή ακόμα και με βραδινές τουαλέτες (πολύ J.Lo).

Jenny.Gr

Συχνά, οι ζώνες ήταν πολύ φαρδιές με κωμικά μεγάλες αγκράφες. Επίσης, δεν ήταν λειτουργικές, τις περισσότερες φορές. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί το trend έφυγε από τη μόδα, αφού διαχρονικό αξεσουάρ δεν το λες. Το 2022, είτε σας αρέσει είτε όχι, φαίνεται ότι η fancy ζώνη επιστρέφει - αν και η νέα εκδοχή είναι πολύ πιο κομψή.

Jenny.Gr

Φέτος το καλοκαίρι, η statement ζώνη επανεμφανίστηκε. Το μοντέλο Bella Hadid εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα crop top και jorts, που διακρίνεται από μια ζώνη με μια τεράστια αγκράφα "Gaultier Supreme". Η αγκράφα με λογότυπο είναι επίσης πολύ δημοφιλής με την Jennifer Lopez, να φορά ζώνη με την αγκράφα «V» του Valentino με τζιν ενώ γιόρταζε τον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι. Ενώ οι ζώνες του 2000 ήταν εξαιρετικά φανταχτερές, αυτές οι ζώνες είναι λίγο πιο διακριτικές για καθημερινή χρήση.

Oι statement belts είχαν ισχυρή παρουσία και στις πασαρέλες, με Gucci, Versace και Chanel να τις αποθεώνουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.