Δείξτε την πλάτη σας

Τρίτη 07 Αυγούστου 2012

Τρίτη 07 Αυγούστου 2012

Δείξτε την πλάτη σας

Τα εξώπλατα ρούχα είναι sexy και ταυτόχρονα κομψά, αρκεί να φορεθούν σωστά. Μερικά στιλιστικά tips θα σας βοηθήσουν.

Ρίξτε το κολιέ σας στην πλάτη κι εντυπωσιάστε!

Το καλοκαίρι η συνήθεια να αποκαλύπτονται μέρη του σώματος γίνεται πιο έντονη. Η πλάτη είναι ένα από τα πιο sexy και θηλυκά μέρη για να αφήσετε γυμνά. Χρειάζεται όμως προσοχή για να μην φτάσετε σε υπερβολές. Επίσης το κάθε σώμα χρειάζεται το δικό του ρούχο που θα αναδείξει σωστά την πλάτη και θα κάνει το αποτέλεσμα κομψό και sexy όσο πρέπει.

Styling tips:

• Αν έχετε κοντή ντάλια (το σημείο από το λαιμό ως τη μέση) επιλέξτε ανοιχτή πλάτη με V στο τελείωμα. Η πλάτη δείχνει πιο μακριά.

• Προσοχή στο σουτιέν. Αν έχετε μικρό και στητό στήθος τότε δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Αν πάλι όχι πρέπει να βρείτε το κατάλληλο σουτιέν (υπάρχει ποικιλία στη αγορά) για το δικό σας εξώπλατο.

• Αν έχετε πολύ μεγάλο στήθος αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα στην πλάτη. Προτιμήστε ένα μικρό άνοιγμα που να σας επιτρέπει να κρατάτε το στήθος σας σταθερό.

• Για chic αποτέλεσμα, αν έχετε ανοιχτή πλάτη, φροντίστε το κάτω μέρος να είναι αρκετά καλυμμένο. Η πολύ ανοιχτή πλάτη και το κοντό μήκος στη φούστα ή στο σορτσάκι είναι υπερβολή που επιτρέπεται μόνο στις διακοπές!

[imagebrowser id=161]

More for you

 
 

Don't Miss