Τρόποι να συνδυάσετε τα χρώματα του καλοκαιριού

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τρόποι να συνδυάσετε τα χρώματα του καλοκαιριού

Τα χρώματα για φέτος το καλοκαίρι είναι έντονα και χαρούμενα. Φλούο ή παλ αποχρώσεις των βασικών χρωμάτων κατέκλυσαν και φέτος τις πασαρέλες και οι συνδυασμοί ενθουσιάζουν.

Μη φοβηθείτε λοιπόν να παίξετε κι εσείς φέτος το καλοκαίρι με το χρώμα. Ανακατέψτε τα και θυμηθείτε: τα 2 χρώματα μάλλον είναι λίγα. Οι μύθοι για τους χρωματικούς συνδυασμούς καταρρίπτονται. Μάθετε μερικούς για να τους δοκιμάσετε:

• Το φούξια με το πορτοκαλί. Φέτος θα δείτε πολλούς τέτοιους συνδυασμούς. Το έντονο πορτοκαλί με το φλούο φούξια τελικά ταιριάζουν πολύ.

• Το βεραμάν με το κίτρινο και το ροζ. Και τα τρία μαζί θυμίζουν ουράνιο τόξο. Οι πιο ρομαντικές θα αγαπήσουν αυτό το συνδυασμό.

Το πράσινο με το πορτοκαλί και το κίτρινο είναι 3 χρώματα που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Μπορείτε να προσθέσετε και το μπλε που φέτος είναι το χρώμα του καλοκαιριού.

Αν δεν είστε fun του χρώματος και προτιμάτε τις παλ μονοχρωμίες τότε δοκιμάστε να χρωματίσετε τα αξεσουάρ σας. Χρώμα στο παπούτσι και στη τσάντα κι φυσικό όχι το ίδιο. Με μπεζ αποχρώσεις στα ρούχα το φούξια με το κίτρινο ή το τιρκουάζ είναι τα κατάλληλα χρώματα για τα αξεσουάρ.

[imagebrowser id=162]

More for you

 
 

Don't Miss