Το peplum trend και πώς να το φορέσετε

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Το peplum trend και πώς να το φορέσετε

Τη φετινή σεζόν έκανε ιδιαίτερα αισθητή παρουσία το peplum στα φορέματα αλλά και στις φούστες. Είναι κομψό και girly αλλά χρειάζεται προσοχή.

Ένα φόρεμα peplum είναι σαφώς μία πολύ ωραία επιλογή για μία επίσημη καλοκαιρινή έξοδο. Αντιστοίχως μία ίδια φούστα μπορεί εύστοχα να συνδυαστεί με ένα απλό τοπ ή ένα διάφανο πουκάμισο και είναι εξίσου εντυπωσιακή. Λόγω όμως της ιδιαιτερότητας του επιπλέον υφάσματος που καλύπτει την περιοχή γύρω από τη μέση ως τους γοφούς θέλει ιδιαίτερη προσοχή στους συνδυασμούς του.

Styling tips:

• Ταιριάζει καλύτερα σε όσες έχετε αδύνατα πόδια και γοφούς. Διαφορετικά προσθέτει επιπλέον όγκο που δεν είναι καθόλου χρήσιμος κυρίως στην περιοχή αυτή.

• Είναι το κατάλληλο ρούχο για γυναίκες που έχουν ανοιχτή πλάτη και στενή μέση. Το peplum φόρεμα δημιουργεί μία οπτική ισορροπία στο σώμα.

• Αν πρόκειται να φορέσετε peplum φούστα τότε δώστε προσοχή στο τοπ. Πρέπει να είναι λιτό, χωρίς prints και πιέτες. Ένα απλό t-shirt στολισμένα μ’ ένα κοντό κολιέ είναι ιδανικό. Αποφύγετε τα μακριά, ογκώδη κολιέ.

• Αν δεν έχετε τι πολύ αδύνατη σιλουέτα τότε προτιμήστε ένα peplum φόρεμα σε μονόχρωμη σκούρα απόχρωση και δώστε ένταση στα αξεσουάρ.

• Αν έχετε πολύ αδύνατη μέση τότε μια ψηλόμεση peplum φούστα θα σας κολακέψει.

• Προσοχή! Τα peplum φορέματα και φούστας χρειάζονται οπωσδήποτε ψηλά παπούτσια. Κατά προτίμηση όχι πλατφόρμες, δεν ταιριάζουν καθόλου στο συγκεκριμένο ύφος.

[imagebrowser id=166]

More for you

 
 

Don't Miss