Πώς να κάνετε το στήθος σας να δείχνει μεγαλύτερο

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πώς να κάνετε το στήθος σας να δείχνει μεγαλύτερο

Το γυναικείο σώμα κρίνεται στα σημεία κι ένα από αυτά είναι το στήθος. Αν θέλετε να το κάνετε να δείχνει μεγαλύτερο υπάρχουν τρόποι να πετύχετε αυτή την οφθαλμαπάτη.

Το ωραίο στήθος που βρίσκεται σε αναλογία μεγέθους σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για μία άψογη εμφάνιση. Αν λοιπόν θεωρείτε ότι το στήθος σας είναι μικρό, ντυθείτε κατάλληλα και μεγαλώστε το!

Styling tips:

• Το πιο σημαντικό είναι η σωστή επιλογή του σουτιέν. Πρέπει να είναι σταθερό κι ενισχυμένο και να εφαρμόζει καλά στο στήθος. Μεγαλύτερα νούμερα θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

• Μεγάλη σημασία για να δημιουργήσετε τη οφθαλμαπάτη ενός μεγαλύτερου στήθους έχει το ντεκολτέ στα ρούχα σας. Είτε πρόκειται για top, είτε για φόρεμα η γραμμή του ντεκολτέ πρέπει να είναι στο κατάλληλο σημείο του στήθους κι να εφαρμόζει σ’ αυτό. Το πολύ βαθύ ντεκολτέ δεν βοηθάει καθόλου.

• Επιλέξτε ρούχα που το ντεκολτέ τους είναι ‘στολισμένο’. Οι πιέτες και τα επιπλέον υφάσματα που προεξέχουν δίνουν την εντύπωση ενός μεγαλύτερου στήθους.

• Το έντονο χρώμα και τα prints δίνουν την οπτική αίσθηση ενός μεγαλύτερου στήθους.

• Φορέστε στο λαιμό κοσμήματα μικρά και διακριτικά που να καταλήγουν αρκετά πάνω από το ντεκολτέ σας. Στη σύγκριση το στήθος σας θα κερδίσει.

• Οι οριζόντιες ρίγες είναι ένα τρικ που επίσης βοηθάει πολύ όπως επίσης και τα ρούχα που έχουν από μόνα τους ‘θήκες’ για το στήθος. Γενικότερα τα ρούχα που στενεύουν ακριβώς κάτω από το στήθος είναι κατάλληλα για να κάνουν το ντεκολτέ σας να δείχνει πιο πλούσιο.

• Σημειώστε επίσης ότι τα strapless tops και φορέματα βοηθούν αρκετά, αρκεί να εφαρμόζουν καλά στο στήθος.

[imagebrowser id=174]

More for you

 
 

Don't Miss