Νέο detail trend: γιακάδες

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Νέο detail trend: γιακάδες

Τα τελευταία χρόνια δεν τους είχαμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή. Τώρα όμως είναι το νέο trend, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Δείτε μερικούς τρόπους πώς να στολίσετε το δικό σας γιακά.

Μπορεί να σκεφτείτε ότι μάλλον οι γιακάδες είναι αντρική υπόθεση. Αν όμως δείτε τι μπορείτε να κάνετε πάνω τους θα αλλάξετε γνώμη. Οι τρόποι που μπορείτε να στολίσετε ένα γιακά είναι πολλοί. Φυσικά, πλέον δεν έχουν μόνο τα πουκάμισα γιακάδες αλλά και οι μπλούζες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εσείς ένα γιακά σε οποιοδήποτε ντύσιμο θεωρείτε ότι ταιριάζει. Μεταμορφώνουν το στυλ στο λεπτό και το κάνουν ιδιαίτερο και ξεχωριστό!

Tips:

• Μπορείτε να στολίσετε μόνες σας ένα γιακά πολύ εύκολα. Οι χάντρες από παλιά βραχιόλια και μικρά ξεχασμένα κουμπάκια μπορούν να γεμίσουν το γιακά σας πολύ όμορφα και να τον κάνουν ξεχωριστό. Μία κόλλα ειδική για υφάσματα και φαντασία είναι ότι χρειάζεστε. • Μπορείτε επίσης να κόψετε τους γιακάδες από παλιά πουκάμισα που θα βρείτε στο σπίτι. Αν ψάξετε ίσως ανακαλύψετε θησαυρούς. Αφού τους κόψετε, ράβετε ένα κουμπί ή δύο κορδονάκια -ένα από τη κάθε μεριά- και τους φοράτε πάνω από μπλουζάκια ή και σαν κολιέ. • Μπορείτε επίσης να στολίσετε ένα γιακά βάζοντάς του μία ωραία καρφίτσα στο κέντρο ή κάνοντας έναν εντυπωσιακό φιόγκο με μία ωραία κορδέλα.

Πάρτε μία ιδέα βλέποντας τις παρακάτω εικόνες και σίγουρα θα εμπνευστείτε.

[imagebrowser id=214]

More for you

 
 

Don't Miss