5+1 ιδέες για φθινοπωρινό στυλ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

5+1 ιδέες για φθινοπωρινό στυλ

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το φθινοπωρινό σας στυλ και να αρχίσετε να το υιοθετείτε. Ο Σεπτέμβρης είναι μόνο λίγες μέρες μακριά.

Μία παντελόνα σε έντονα χρώμα συνδυασμένη μ' ένα φαρδύ λευκό πουλόβερ είναι ένας extra chic συνδυασμός για τους φθινοπωρινούς μήνες.

Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν επίσημα από το φθινόπωρο κι η αφόρητη ζέστη σιγά-σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί (ελπίζουμε!). Είναι λοιπόν ο καιρός να κάνετε ανακατατάξεις στην ντουλάπα σας και να τοποθετήσετε σε πρώτη γραμμή τα φθινοπωρινά σας κομμάτια: τις λεπτές, πλεκτές oversized μαρινιέρες, τις μακρυμάνικες μπλούζες που δεν μπορείτε να φορέσετε το χειμώνα λόγω του λεπτού τους υφάσματος, τα λεπτά jackets που είναι ότι πρέπει για το αεράκι του φθινοπώρου και φυσικά τα ζακετάκια που είμαι σίγουρη πως όλες διαθέτετε σε περισσότερα από δύο χρώματα. Από τα καλοκαιρινά ρούχα κρατάτε φυσικά τα t-shirts, τις παντελόνες και τις μακριές φούστες και μπορείτε επίσης να μην κρύψετε από τώρα τα αγαπημένα σας σορτσάκια, τουλάχιστον όχι τα καυτά. Μην ξεχάσετε να βάλετε στη λίστα τα αγαπημένα all star που είναι ιδανικά για το φθινόπωρο.

Δείτε μερικές ιδέες και προετοιμάστε το δικό σας φθινοπωρινό στυλ.

[imagebrowser id=229]

More for you

 
 

Don't Miss