Τα prints του φθινοπώρου: μία μίνι προεπισκόπηση

Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου 2012

Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου 2012

Τα prints του φθινοπώρου: μία μίνι προεπισκόπηση

Και τη φθινοπωρινή σεζόν τα prints θα φορεθούν πολύ. Στα catwalks διεθνώς τα είδαμε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σε άπειρους συνδυασμούς.

Prints σε μεγάλες η μικρές επιφάνειες, πολύχρωμα ή σε σκούρες αποχρώσεις ακόμα και ανάγλυφα πάνω στο ύφασμα. Αυτή τη σεζόν θα δείτε πολλά ευφάνταστα σχέδια σε εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Αν λοιπόν είστε απ’ αυτές που φοβάστε να φορέσετε τα prints μάλλον είναι η ώρα να κάνετε την αρχή. Σίγουρα θα υπάρχει ένας τρόπος να τα φορέσετε που σας εκφράζει.

Styling tips:

• Υπενθυμίζω ότι τα prints με μεγάλα σχέδια και έντονα χρώματα είναι για τις αδύνατες σιλουέτες. Αν έχετε παραπάνω κιλά τότε προτιμήστε prints με σχέδια μεσαίου μεγέθους που θα βοηθήσουν ώστε να δείχνετε πιο κομψές. • Τα πολύ μικρά σχέδια στα prints μάλλον τα αφήνουμε πίσω μας μαζί με το καλοκαίρι. Εντυπωσιακά σχέδια και μίξη χρωμάτων είναι βασικά για τη φετινή σεζόν. • Οι πιο συντηρητικές από ‘σας μπορούν να διαλέξουν αξεσουάρ με prints. Ένα φουλάρι ή ένα clutch με prints θα ανανεώσει το στυλ σας. • Τολμήστε να συνδυάσετε διαφορετικά prints μεταξύ τους. Είναι από τις τάσεις της φετινής σεζόν. Επιστρατεύστε φαντασία και δημιουργήστε του δικούς συνδυασμούς.

Πάρτε μία πρώτη γεύση από τις πασαρέλες… αλλά να είστε σίγουρες ότι θα μας απασχολήσουν ξανά!

[imagebrowser id=262]

More for you

 
 

Don't Miss