Μαγικές πέτρες

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Μαγικές πέτρες

Σε πολλές γυναίκες αρέσουν οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι. Πολλές φορές μάλιστα δηλώνουν ότι δεν μπορούν να τους αποχωριστούν! Πιστεύετε ότι ο λόγος είναι μόνο θέμα αισθητικής;

Είναι αποδεδειγμένο ότι η κάθε πέτρα κρύβει δυνάμεις και ενέργεια ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα, τη δομή και τη χημική σύνθεσή της. Οι διάφορες, πολύτιμες και μη, πέτρες μεταφέρουν την ενέργειά τους στα κύτταρα του ανθρώπου κι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Οι σκέψεις είναι ενέργεια. Κατανοώντας τη δύναμη των φυσικών πετραδιών, μπορούμε να ισορροπήσουμε τις προσδοκίες και τις επιθυμίες μας και να τις κάνουμε να εκπέμπουν στο πολλαπλάσιο. Έτσι λοιπόν σε μια στιγμή που νιώθετε όμορφα και ήρεμα, αγγίξτε τη μαγική πέτρα που στολίζει το χέρι σας ή το ντεκολτέ σας και κάντε μια σκέψη.

Άμπρα κατάμπρα! Μόλις πάρετε το κόσμημα, καθαρίστε το με τρεχούμενο νερό για ένα περίπου λεπτό (κάτω από τη βρύση). Έπειτα αφήστε το για περίπου δύο ώρες στο φως του ήλιου. Με αυτό τον τρόπο εξαγνίζεται από οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες και φορτίζεται θετικά. Το κόσμημά σας είναι έτοιμο και καθαρό για να «δεχτεί» τη δική σας ενέργεια και να «φροντίσει» για τις δικές σας επιθυμίες.

ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΧΑΤΗΣ • ΤΥΧΗ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ • ΥΓΕΙΑ

More for you

 
 

Don't Miss