Τrend alert: Τo μουστάκι!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Τrend alert: Τo μουστάκι!

Ψεύτικα μουστάκια σε κάθε στυλ, κυκλοφορούν πλέον παντού! Δεν ξέρω εάν το έχετε αντιληφθεί αλλά το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια μεγάλη τάση προς ένα ρετρό χαρακτηριστικό, το άκρως παραδοσιακό μουστάκι στην ψεύτικη εκδοχή του.

Να λοιπόν μερικά στοιχεία για το ψεύτικο μουστάκι:

  • Μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο λέει πως όλα μπορεί να ξεκίνησαν λόγω ένος video που ανέβηκε απο έναν νεαρό στο you tube φορώντας ένα ψεύτικο μουστάκι και απο εκεί μεταδόθηκε σαν μικρόβιο στους υπόλοιπους έφηβους, όπως συμβαίνει συνήθως τα τελευταία χρόνια. 
  • Άλλη μια θεωρία είναι πως κάποιοι άρχισαν να το φοράνε ως μια επίδειξη ειρωνίας προς τη μόδα και το επιτηδευμένο στυλ.
  • Επίσης κάθε 3 φεβρουαρίου είναι η Παγκόμσια Ημέρα του Ψεύτικου Μουστακιού.
  • Ενώ υπάρχει και το λεγόμενο Movember, που προέρχεται απο τις λέξεις move και November και πρόκειται για το διάστημα που οι άντρες καλούνται να μεγαλώσουν μουστάκι και γένια ως δείγμα αφύπνισης για τον καρκίνο του προστάτη και άλλων καρκίνων που πλήττουν τους άνδρες.

Όπως και να έχει το μουστάκι επιστρέφει για κάποιο λόγο όχι μόνο στο πρόσωπο πολλών trendy νεαρών, αλλά και ως στοιχείο πάνω σε οικιακά αντικείμενα, νύχια, αξεσουάρ, μωρουδιακά ρούχα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Με τα αυτοκόλλητα μουστάκια να είναι και μέρος του trend όπως και τα ζωγραφιστά. Να μερικά παραδείγματα όπου το μουστάκι πρωταγωνιστεί.

Αλήθεια εσείς θα το φορέσετε το... μουστάκι; [imagebrowser id=459]

 

More for you

 
 

Don't Miss