Ο Oscar de la Renta δεν έδειξε ρούχα, έδειξε τέχνη

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Oscar de la Renta δεν έδειξε ρούχα, έδειξε τέχνη

Το να αναλάβει κανείς να συνεχίσει το έργο ενός καταξιωμένου και με πολύ συγκεκριμένο στιλ designer, πολλές φορές μπορεί να είναι tricky, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος είτε όλο αυτό να μείνει στάσιμο είτε να ξεφύγει κατά πολύ από τα standards που είχε θέσει ο εκάστοτε σχεδιαστής. 

 

 

Στην περίπτωση του Oscar de la Renta ειδικότερα, μετά τον θάνατό του ο οποίος σαν αποτέλεσμα είχε την επιστροφή των  Laura Kim και Fernando Garcia στο τιμόνι του οίκου, το ζητούμενο ήταν κάπου στο ενδιάμεσο, μιας και υπήρχε έντονα η ανάγκη για μία εξέλιξη η οποία όμως δεν θα απέκκλινε πολύ από το συνηθισμένο. 

 

 

Κάτι που το σχεδιαστικό αυτό δίδυμο μάλλον έχει καταφέρει καλά, αποδεικνύοντας πως η θητεία τους πλάι στον δάσκαλό τους απέδωσε καρπούς και τους έκανε να πάνε το ομώνυμο brand ακόμα πιο ψηλά, φέρνοντας αέρα εκμοντερνισμού στα fairytale στοιχεία του Oscar de la Renta.

 

 

Με διάθεση να ακολουθήσουν την σύγχρονη λογική που θέλει τα logos να επιστρέφουν και να κατακυριεύουν σχεδόν κάθε fashion piece που βλέπουμε στην πασαρέλα, κάτι που ο Oscar de la Renta βέβαια ποτέ δεν είδε με καλό μάτι (οι ίδιοι έχουν να θυμούνται ότι το περίφημο φόρεμα που είχε δώσει στη Sarah Jessica Parker και είχε το όνομά του στο τελείωμά του ήταν κάτι που τον έκανε να νιώθε άβολα), επέλεξαν ναι μεν να το ενσωματώσουν στη SS '18 κολεξιόν τους αλλά με τέτοιο τρόπο που να μην τραβά την προσοχή.

 

 

Αντίθετα, το βλέμμα όλων των guests του show στράφηκε στις έντονες, σαν splashes από χρώματα, λεπτομέρειες που είδαμε επάνω σε φορέματα και tops, κάνοντας τα ρούχα να μοιάζουν με καμβά ζωγραφικής - υπέροχο ταίριασμα με το location του show, στο Sotheby’s York Avenue galleries. 

 

 

Fluffy φούστες από ταφτάδες και τούλια και κρύσταλλα σε έντονες αποχρώσεις κεντημένα επάνω στα ρούχα έδωσαν το απαραίτητο glam στοιχείο, αυτό που τόσα χρόνια ο οίκος Oscar de la Renta μας έχει συνηθίσει να βλέπουμε και που απλά τώρα γίνεται μέσα από μία πιο σύγχρονη οπτική γωνία

 

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss