Το show του οίκου Burberry είχε κάτι από Victoria Beckham

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Το show του οίκου Burberry είχε κάτι από Victoria Beckham

Η βρετανική μόδα πάντα έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού, σε αντίθεση για παράδειγμα με το Μιλάνο ή το Παρίσι, είναι ίσως λίγο πιο aggressive, λίγο πιο ωμή, λίγο πιο punk.

Υπάρχουν βέβαια και brands που ανά τα χρόνια έχουν χτίσει ένα πιο ώριμο και κάπως πιο luxurious προφίλ, όπως για παράδειγμα ο οίκος Burberry. Κάτι που είδαμε να ανατρέπεται εντελώς στη φετινή London Fashion Week, με τον Christopher Bailey και τις προτάσεις του για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '17-'18 να είναι κάπως διαφορετικές από αυτά που μας έχει συνηθίσει.

 

 

Με έντονα χρώματα, bold μοτίβα, πολλές διαφάνειες αλλά και το κλασικό βρετανικό καρό, η κολεξιόν περιελάμβανε τόσο γυναικεία όσο και αντρικά looks, με κοινό παρανομαστή την playful διάθεσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Εμφανώς επηρεασμένος από το punk κίνημα που χαρακτήρισε τη Βρετανία στα 60s αλλά και θέλοντας να αναδείξει το νεανικό στοιχείο, ο Bailey θα λέγαμε ότι κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με αυτή την αλλαγή πορείας που έκανε, δεν ξέρουμε όμως κατά πόσο ήταν αντιπροσωπευτική του συγκεκριμένου οίκου.

 

Επίσης, θα ήθελα να τονίσω την εμφανή ομοιότητα με ορισμένα looks που είδαμε στο show της Victoria Beckham, κάτι που αποδεικνύει ότι την ερχόμενη άνοιξη, οι διαφάνειες και τα total looks θα είναι κάτι παραπάνω από τεράστια τάση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss