Δείτε live το fashion show του Tommy Hilfiger στο Λονδίνο μέσα από το Jenny.gr

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε live το fashion show του Tommy Hilfiger στο Λονδίνο μέσα από το Jenny.gr

Μετά την Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, το τρίτο παγκόσμιο λανσάρισμα του TOMMYNOW θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 21.30 (ώρα Ελλάδας) στον διάσημο μουσικό χώρο Roundhouse του Λονδίνου με ένα βιωματικό See Now, Buy Now runway event.

Στο φαντασμαγορικό αυτό show αναμένεται να δούμε όλες τις προτάσεις του γνωστού οίκου για τον Χειμώνα του 2017, ενώ για πρώτη φορά από το 2010, η αντρική και η γυναικεία συλλογή θα μοιραστούν το ίδιο catwalk! Η ανδρική συλλογή Hilfiger Edition αποδίδει φόρο τιμής στην ιστορία του Tommy Hilfiger στα ανδρικά ενδύματα, ενώ οι διαχρονικά κλασικές γραμμές επαναπροσδιορίζονται για να αποτελέσουν τα δομικά στοιχεία μιας ουσιαστικής ανδρικής γκαρνταρόμπας.

Η επίδειξη θα παρουσιάσει επίσης τη γυναικεία συλλογή Hilfiger Collection και την TommyXGigi capsule συλλογή για το Χειμώνα του 2017, η οποία προέκυψε από την τρίτη συνεργασία με το supermodel και παγκόσμια πρέσβειρα του brand Gigi Hadid.

Οι συλλογές Tommy Hilfiger για τo Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017 με τίτλο "The American Alternative", γιορτάζουν τη δεκαετία του 90’ δίνοντας ένα νέο twist στην παράδοση. Οι συλλογές ενσωματώνουν την επαναστατική διάθεση που χαρακτηρίζει τη δεκαετία του ‘90 και «παίζουν» με αντιθέσεις στα look, με oversize αναλογίες και με αθλητικές επιρροές. Το rock ‘n roll στυλ καταλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον σχεδιασμό με αστέρια, καρφιά και χαρακτηριστικά υφάσματα. Οι συλλογές είναι τολμηρές, χαλαρές και απλά... cool.

Stay tuned!

#tommynow #tommyxgigi #tommyxthechainsmokers

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss