Από το μεγάλο πάρτι του Tommy Hilfiger στην απόλυτη σιωπή του Chalayan

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Από το μεγάλο πάρτι του Tommy Hilfiger στην απόλυτη σιωπή του Chalayan

Ένα ωραίο στοιχείο σε κάθε fashion week είναι το γεγονός πως όταν συγκεντρώνονται τόσα πολλά brands και fashion houses, υπάρχει μία εξίσου μεγάλη ποικιλία σε αυτά που πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Από οίκους μόδας που επιλέγουν ό,τι πιο φαντασμαγορικό μέχρι σχεδιαστές που κινούνται σε πιο silent μονοπάτια.

Ένα καλό παράδειγμα για αυτό είναι δύο shows που παρακολουθήσαμε στο πλαίσιο της London Fashion Week, με το καθένα να κερδίζει τις εντυπώσεις για διαφορετικό λόγο.

Ξεκινώντας από τον Tommy Hilfiger για παράδειγμα, οι προσδοκίες που είχαμε πριν καν ξεκινήσει το show ήταν πολύ υψηλές και για άλλη μια φορά φρόντισε να τις επιβεβαιώσει, αφού το "Tommy Now: Rock Circus" ήταν ό,τι πιο fun και μοντέρνο.

 

 

Ένα εντυπωσιακό σκηνικό (με το μεγαλύτερο και πιο μακρύ catwalk που έχουμε δει), δυνατά ονόματα όπως οι Gigi και Bella Hadid και η Kendall Jenner, υπέροχο setup με burgers και cocktails και ένα πολύ δυνατό live performance μετά την ολοκλήρωση της πασαρέλας, συνέθεσαν μια μοναδική εμπειρία για όσους τυχερούς βρέθηκαν εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Από την άλλη, έχουμε τον Τουρκοκύπριο σχεδιαστή Hussein Chalayan, ο οποίος επέλεξε να κινηθεί σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, προκειμένου να επικοινωνήσει το concept που είχε στο μυαλό του.

Με βασική ιδέα το πώς οι άνθρωποι έχουν ουσιαστικά «χαθεί» μέσα στα social media, είδαμε μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα αποφεύγοντας να κοιταχτούν μεταξύ τους, ενώ τα πρόσωπά τους ήταν εν μέρει καλυμμένα με κομμάτια από πέπλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Όπως εξήγησε αργότερα, προσπάθησε να αποδώσει τα πάντα μέσα από τα ρούχα του, με κομμάτια διαφάνειας να καλύπτουν μέρος του προσώπου κάθε μοντέλου, με κεντήματα επάνω στα ρούχα που αντιπροσώπευαν τους γραπτούς χαρακτήρες που χρησιμοποιούμε στα social media. Έξυπνη κίνηση και με μεγάλο νόημα, θα λέγαμε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss