Τα μοντέλα της New York Fashion Week μόλις κέρδισαν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2018

Τα μοντέλα της New York Fashion Week μόλις κέρδισαν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί

Η έναρξη της φετινής Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη φαίνεται πως φέρνει μία σημαντική αλλαγή για τα μοντέλα που πρόκειται να περπατήσουν για λογαριασμό των αμερικανών designers, εγκαινιάζοντας κάτι που μέχρι πρότινος δεν έχει ξαναγίνει.

Όποιος έχει βρεθεί έστω και μία φορά στο backstage μιας επίδειξης μόδας, γνωρίζει καλά τον πανικό που επικρατεί, με τους σχεδιαστές να τρέχουν πανικόβλητοι για να προλάβουν τα πάντα να είναι εντάξει, με κομμωτές και μακιγιέρ να βάζουν τις τελευταίες πινελιές και με μοντέλα να αλλάζουν ρούχα σε χρόνο DT. Σε ανοιχτό χώρο, μπροστά σε όλους.

Διαβάστε ακόμα:
Τι περιμένουμε στο New York Fashion Week για το Φθινόπωρο 2018

Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί στη φετινή NYFW, μιας και το Council of Fashion Designers of America αποφάσισε πως τα μοντέλα θα έχουν τον δικό τους διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να αλλάζουν τα looks για κάθε catwalk. Αυτό συνέβη μετά από τις αλλεπάλληλες ανησυχίες των μοντέλων για το γεγονός πως έτσι τους στερούν κάθε ιδιωτικότητα μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από την ώρα που αλλάζουν ρούχα, σα να είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό να βγάζουν τα ρούχα τους μπροστά σε ολόκληρα επιτελεία ανθρώπων.

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι σίγουρα groundbreaking γεγονός και ελπίζουμε να εφαρμοστεί όχι μόνο στη Νέα Υόρκη αλλά και στις υπόλοιπες Μητροπόλεις της μόδας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss