Το show του Gucci έγινε (κυριολεκτικά) με χειρουργική ακρίβεια

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Το show του Gucci έγινε (κυριολεκτικά) με χειρουργική ακρίβεια

Ο οίκος Gucci είχε κατά κάποιον τρόπο προειδοποιήσει το fashion crowd για το τι έμελε να παρακολουθήσει στο catwalk του για τη σεζόν Autumn/Winter '17-'18, αυτό που είδαμε όμως πριν λίγα λεπτά ξεπέρασε κάπως τις προσδοκίες μας.

Μέσα από μία φωτογραφία του location όπου επρόκειτο να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή ο Alessandro Michele, η οποία σαν κεντρικό στοιχείο είχε ένα κρεβάτι χειρουργείου, το διάσημο ιταλικό brand εξήγησε πως "Το concept αντανακλά τη λεπτομερή δουλειά ενός designer - την τέχνη του να κόβεις υφάσματα και μετά να τα επανενώνεις με υλικά που θα δημιουργήσουν μαζί μία νέα προσωπικότητα και μία καινούρια ταυτότητα".

 

Η πρόσκληση για το fashion show του οίκου

Ξεπερνώντας την αρχική έκπληξη και όσον αφορά τα ρούχα που είδαμε στην πασαρέλα, μόνο βαρετά θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κανείς μιας και νιώσαμε πραγματικά ότι δεν είδαμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Η ανάγκη του Alessandro Michele να δημιουργήσει πολυφωνία μέσα από τα σχέδιά του είχε για άλλη μια φορά σαν αποτέλεσμα να "χάνονται" τα ρούχα και να μην μπορούμε να καταλήξουμε εάν μας αρέσουν ή όχι. Ίσως την επόμενη σεζόν;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
18 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss