Η δήλωση της Donatella Versace μας έφτιαξε τη διάθεση

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Η δήλωση της Donatella Versace μας έφτιαξε τη διάθεση

Ακολουθώντας τη γραμμή που έχουν χαράξει εδώ και λίγο καιρό αρκετά διάσημα fashion brands και μεγάλοι οίκοι μόδας, η Donatella Versace ανακοίνωσε χθες ότι σκοπεύει να σταματήσει να χρησιμοποιεί γούνα στα ρούχα που σχεδιάζει.

 

«Γούνα; Τελείωσα με αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να σκοτώνω ζώα για να φτιάχνω ρούχα». Αυτή ήταν η δήλωσή της με την οποία μας ενημέρωσε πως πρόκειται να κάνει αυτό το σημαντικό βήμα από εδώ και στο εξής. Σίγουρα ο οίκος Verssace δεν είναι «αθώος» ως προς αυτό το κομμάτι και, όπως τα περισσότερα brands, πορεί να απαρνείται πλέον τις γούνες αλλά εξακολουθεί να παράγει ρούχα και αξεσουάρ από δέρμα.

 

H Ιταλίδα designer έρχεται να πάρει αυτή την απόφαση μετά από μία σειρά άλλων σχεδιαστών, όπως ο Tommy Hilfiger, o Michael Kors, η Donna Karan και οι οίκοι Gucci και Calvin Klein. Και όπως φαίνεται, σύντομα η βιομηχανία θα αρχίσει να θεωρεί ως μειοψηφία τους designers που θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν αληθινή γούνα, επομένως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Gallery: 6 items από faux γούνα για τα πιο updated σύνολα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss