Μια νοσοκόμα από τη Βρετανία ποζάρει με haute couture στη Σαντορίνη και είναι ό,τι πιο ωραίο έχουμε δει

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Μια νοσοκόμα από τη Βρετανία ποζάρει με haute couture στη Σαντορίνη και είναι ό,τι πιο ωραίο έχουμε δει

Το πλέον συνηθισμένο φαινόμενο είναι να βλέπουμε διάσημους designers και οίκους μόδας να επιλέγουν την χώρα μας για να φωτογραφίσουν τις καμπάνιες τους – πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Mary Katrantzou που φωτογράφισε τα μαγιό της στη Σαντορίνη.

Μερικές φορές όμως αρκεί μία απλή κοπέλα για να ξεπεράσει σε εντυπωσιασμό ακόμα και τα πιο διάσημα brands. Η Alexandra Maye είναι μία νοσοκόμα που επέλεξε το πιο διάσημο ελληνικό νησί για τις διακοπές της, όπου μάλιστα φωτογραφήθηκε φορώντας ένα κατακίτρινο φόρεμα με θέα τα εντυπωσιακά κτίσματα της Σαντορίνης. Οι λήψεις της πραγματικά δεν έχουν να ζηλέψουν το παραμικρό από ένα lookbook κάποιου fashion designer και αυτός είναι ο λόγος που οι φωτογραφίες δεν άργησαν να γίνουν viral στα διεθνή media.

Το όλο concept του ταξιδιού της στην χώρα μας είχε να κάνει με ένα δώρο που ήθελε να προσφέρει στον εαυτό της για το γεγονός ότι αποφοίτησε από την σχολή νοσηλευτικής στην Βρετανία, ενώ το είχε «ψάξει» τόσο πολύ που φρόντισε να έχει μαζί της ακόμα και make up artist με φωτογράφο, αφού ταξίδεψε αποφασισμένη από πριν να βγάλει τις ωραιότερες φωτογραφίες της μέχρι σήμερα. Και τα κατάφερε.

More for you

 
 

Don't Miss