Το Häagen-Dazs φωτογραφίζει τις πιο πολλά υποσχόμενες bloggers μόδας!

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Το Häagen-Dazs φωτογραφίζει τις πιο πολλά υποσχόμενες bloggers μόδας!

Το Häagen-Dazs φωτογραφίζει τις πιο πολλά υποσχόμενες bloggers μόδας της Ελλάδας, με έμπνευση τη φιλοσοφία του «Nothing to hide», αφού είναι φτιαγμένο από πραγματική κρέμα και γάλα από τη Γαλλία, προσεκτικά διαλεγμένα υλικά απ’ όλο τον κόσμο, χωρίς τεχνητά χρώματα & χωρίς τεχνητά αρώματα.

Το Häagen-Dazs συγκέντρωσε τα πιο μοντέρνα και δυναμικά κορίτσια με blogs μόδας, υποψήφια στην κατηγορία «most promising blogs» στο διαγωνισμό γνωστού περιοδικού, και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό editorial μόδας.

Η γνωστή φωτογράφος μόδας Μάρα Δεσύπρη, ο fashion editor Μιχάλης Πάντος, o hair stylist Χρίστος Μπαϊραμπάς και η makeup artist Μαρίτα Πολίτου ανέλαβαν να δημιουργήσουν τις πιο όμορφες εικόνες και τα κατάφεραν! Τα χρώματα των ρούχων ήταν όλα εμπνευσμένα από τις γεύσεις των παγωτών Häagen-Dazs και χρησιμοποιήθηκαν ρούχα με διαφάνειες και ρομαντικά στοιχεία ώστε να τονιστεί το «Nothing to hide» δηλαδή η αγνότητα και η «διαφάνεια» των πρώτων υλών των παγωτών Haagen Dazs.

Φορώντας ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών, σε ένα παραδεισένιο σπίτι, οι νεαρές bloggers πόζαραν με τις αγαπημένες γεύσεις τους από το Häagen-Dazs και γέμισαν την camera με στιλ και άρωμα καλοκαιριού. Οι δημιουργοί των blogs «lemoncake»-Χριστίνα Κοροβέση, «Shoprano»-Χρυσιάννα Ανδριοπούλο, «Fashion closet»-Γεωργία Λαβράνου, «Mysteriusebibliothecaire»- Αθηνά Κουτρομάνου, «The blame on mame»- Κατερίνα Ντυμένου και Ειρήνη Σιάσου, «Surf addict fashionista»-Ρέα Παπαθανασίου και «Muse rebelle»- Αλεξάνδρα Δράκου ετοιμάστηκαν στα χέρια των ειδικών και στάθηκαν μπροστά στο φακό σαν πραγματικά μοντέλα. Με ατομικές αλλά και ομαδικές λήψεις, απόλαυσαν την εμπειρία της φωτογράφησης ενώ παράλληλα γεύονταν τα αγαπημένα τους Häagen-Dazs. Όπως θα δείτε στις εικόνες, το στιλ συνάντησε το καλοκαίρι και η γεύση τη δημιουργία μέσα από μια διαδικασία που έδειξαν να χάρηκαν ιδιαίτερα και οι bloggers και οι συντελεστές της φωτογράφησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
0 photos
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss