Το νέο reality περιπέτειας "Calzedonia Ocean Girls" στον αέρα του MΤV

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Το νέο reality περιπέτειας "Calzedonia Ocean Girls" στον αέρα του MΤV

Από τις 25 Ιουνίου.

Το Calzedonia Ocean Girls είναι ένα πρωτοποριακό και μοναδικό πρόγραμμα. Μία περιπέτεια αδρεναλίνης χωρίς προηγούμενο. Για 6 εβδομάδες, 10 γυναίκες ετών 20-40, εγκατέλειψαν τα ψηλά τακούνια και τη συνηθισμένη γκαρνταρόμπα τους και βρέθηκαν σε ένα υπέροχο location, στα Κανάρια Νησιά.

Ξεκινώντας από αυτή την Τετάρτη 25/6, η εκπομπή Calzedonia Ocean Girls θα προβάλλεται από την οθόνη του MΤV κάθε Τετάρτη στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 16:00.

1

Σε κάθε επεισόδιο, τα Calzedonia Ocean Girls θα αγωνίζονται σε 3 tests. Το Advantage Test δίνει τη δυνατότητα στη νικήτρια να περάσει στον επόμενο αγώνα. Το Ocean Challenge, είναι το βασικό αγώνισμα που θα καθορίσει τη νικήτρια ομάδα αλλά και 2 υποψήφιες σε μονομαχία από την ομάδα που έχασε. Το Desafio, είναι η τελευταία δοκιμή όπου κρίνεται ποιο από τα 2 κορίτσια θα εγκαταλείψει το Calzedonia Ocean Girls και ποιο θα παραμείνει.

Μόνο μία από τις 10 πρωταγωνίστριες θα κερδίσει τον τίτλο του πρώτου Calzedonia Ocean Girl, Brand Ambassador της Calzedonia σε όλο τον κόσμο. Με άλλα λόγια, το Calzedonia Ocean Girl θα αποτελέσει την ενσάρκωση της αισιοδοξίας, γεναιότητας, δύναμης, αποφασιστικότητας, πρωτοβουλίας.

Το Calzedonia Οcean Girls είναι μία συμπαραγωγή της Fremantle Media με την Calzedonia.

Official hashtag: #OceanGirls

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss