ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Gigi, Bella & Donatella: H νέα καμπάνια Versace είναι οικογενειακή υπόθεση


Μάρθα Κουμπάνη

28 Ιανουαρίου 2022

Gigi, Bella & Donatella: H νέα καμπάνια Versace είναι οικογενειακή υπόθεση
Η θρυλική Donatella Versace ποζάρει για την καμπάνια του οίκου

Η chief creative officer τoυ οίκου Versace πρωταγωνιστεί στη γυναικεία διαφημιστική καμπάνια την άνοιξη του 2022 μαζί με την Gigi και την Bella Hadid, τα δύο διάσημα supermodels.

Ο οικογενειακός δεσμός ανάμεσα στις αδερφές Hadid και η στενή σχέση τους με τη σχεδιάστρια, Donatella Versace βρίσκεται στον πυρήνα της ιδέας της καμπάνιας, που λανσάρεται σήμερα.

«Η οικογένεια είναι πάντα το επίκεντρο σε ό,τι κάνω, γι' αυτό αγαπώ τόσο πολύ την Bella και τη Gigi. Αποδεικνύουν τέλεια τη δύναμη μεταξύ των αδελφών και μοιράζονται αυτό το μήνυμα στην αδελφή μας Versace παγκοσμίως», είπε η σχεδιάστρια, προσθέτοντας ότι ήθελε η καμπάνια να είναι «μια ζεστή αγκαλιά για την παγκόσμια οικογένεια Versace στις αρχές του 2022».

Με τα ξανθά μαλλιά της να κυματίζουν, η Versace εμφανίζεται στις έγχρωμες εικόνες σε λευκό φόντο και ποζάρει ανάμεσα στις Hadids για τους φωτογράφους Mert Alas και Marcus Piggott, οι οποίοι ανέτρεξαν σε παλαιότερες εικόνες - κληρονομιά του οίκου Versace – ειδικά τη δουλειά του Richard Avedon για το brand – για έμπνευση.

Ενώ τα matching looks τονίζουν τη σύνδεση μεταξύ των χαρακτήρων, οι αδερφές Hadid πόζαραν σε μερικές λήψεις χωρίς τη σχεδιάστρια, στις οποίες απεικονίζονται αγκαλιά ντυμένες με φορέματα λατέξ με έντονα χρώματα ή κρατώντας τις τσάντες La Medusa.

Επιπλέον, το νέο πρόσωπο του Versace, Maluma, εμφανίζεται σε μερικές από τις εικόνες δίπλα στα μοντέλα.O Κολομβιανός τραγουδιστής είναι άλωστε ο βασικός πρωταγωνιστής της ανδρικής διαφημιστικής καμπάνιας του brand, η οποία παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Versace εμφανίζεται σε διαφημιστική καμπάνια, τόσο για το brand της όσο και για άλλους. Προηγουμένως, έκανε μια cameo εμφάνιση σε βίντεο του Versace, ενώ για την άνοιξη του 2019 έκανε τατουάζ στο χέρι της Bella Hadid με το όνομα του brand. Ήταν επίσης στην καμπάνια του Givenchy το φθινόπωρο του 2015, όταν ο τότε δημιουργικός διευθυντής Riccardo Tisci την κάλεσε να εμφανιστεί στις ασπρόμαυρες εικόνες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.