ΣΤΙΛ FASHION NEWS

HAUTES GRECIANS 2022: Ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα επιστρέφει


JTeam

20 Μαΐου 2022

HAUTES GRECIANS 2022: Ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα επιστρέφει
Ο μεγαλύτερος haute couture θεσμός στην Ελλάδα επιστρέφει μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας, σε μια λαμπερή βραδιά με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Το Hautes Grecians προσκαλεί για μία ακόμη φορά μερικούς από τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, παλιούς και νέους, για να μας θυμίσουν πως η τέχνη και η μόδα είναι δύο έννοιες αλληλένδετες που παραμένουν ζωντανές.

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, στις 19.00, σας περιμένουμε στο φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians, που θα πραγματοποιηθεί στην πέτρινη αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά.

Η φετινή διοργάνωση φέρνει το υδάτινο στοιχείο σε πρώτο πλάνο. Το νερό ως ενέργεια, ως θεραπευτική δύναμη, ως πηγή της ζωής και του πλούτου. Το νερό της θάλασσας που μας εξαγνίζει και μας ταξιδεύει. Η μαγεία του νερού σε συνδυασμό με το μοναδικό αττικό ηλιοβασίλεμα, θα δημιουργήσουν το φετινό σκηνικό του Hautes Grecians 2022.

Στο catwalk θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας:

  • Atelier Loukia
  • Deux Hommes
  • Sotiris Georgiou
  • Και το 240791ek, το brand της ανερχόμενης ταλαντούχας designer Eleni Kavvada

Special Tribute to: Sophia Kokosalaki

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό live art performance από την conceptual artist και designer, Caroline Rovithi.

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του σωματείου ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού).

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας, στο viva.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.