ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Rib φανελάκι; Η πιο hot τάση που ήρθε για να μείνει


JTeam

8 Ιουνίου 2023

Rib φανελάκι; Η πιο hot τάση που ήρθε για να μείνει
Είναι άνετα, είναι βαμβακερά και μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ με το κατάλληλο styling.

Λευκό φανελάκι; Ναι λευκό φανελάκι, η τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση. Είναι αυτή που θα σε σώσει στη σκέψη του “δεν έχω τίποτα να βάλω!”. Η αγαπημένη σου minerva, λανσάρει τη mini capsule collection “Pure Cotton”, μια συλλογή έξι κωδικών από πενιέ βαμβάκι και πλέξη rib με τη γνωστή ποιότητα της MINERVA.
Τοπ με μοντέρνα κοψίματα και σχέδια σε basic χρωματικές επιλογές, αποτελούν τον ορισμό της απλότητας, που πάντα θα είναι στη μόδα.

Φανελάκια με τέλεια εφαρμογή, αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό μόδας και άνεσης. Από το πρωί ως το βράδυ και από τη δουλειά ως την έντονη αθλητική δραστηριότητα, μια εύκολη επιλογή που θα σε συνοδεύσει πολλές σεζόν, καθώς αποτελεί έναν διαχρονικό πρωταγωνιστή του στιλ.


Δεν είναι τυχαίο που διεθνείς fashion insiders τα υιοθετούν, τα προτείνουν και τα φορούν. Ενώ, αρκετοί διάσημοι επιλέγουν στις επίσημες εμφανίσεις τους rib tops, μια άνετη και ευκολοφόρετη πρόταση, με casual και ουδέτερο χαρακτήρα. Χωρίς αμφιβολία, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι πλέον πρόκειται για ένα ρούχο που μεταμορφώθηκε στη πιο glamorous εκδοχή του.

Ανακαλύψτε και ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας, με τα πιο ευκολοφόρετα και must have items, στα καταστήματα MINERVA σε Ελλάδα και Κύπρο, σε επιλεγμένα σημεία, shop n shop και στο official eshop minerva.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.