Εσείς θα τα φορούσατε αυτά τα κοσμήματα της Kate Moss;

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Εσείς θα τα φορούσατε αυτά τα κοσμήματα της Kate Moss;

Η Kate Moss πρόκειται να λανσάρει σειρά κοσμημάτων, όπως αναφέρεται στο Vogue.com. "Λατρεύω τα κοσμήματα. Δεν μπορώ να περάσω από ένα μαγαζί κοσμημάτων και να μην έδω κάτι που να μου αρέσει," είπε η Moss. "Πάντα τα Χριστούγεννα θα έψαχνα για το μικρότερο δώρο και ήλπιζα πως θα είχε μέσα κόσμημα," είπε το μοντέλο στη Vogue. Μπορεί να έχουμε γνωρίσει την αισθητική της Kate Moss στη μόδα, μέσα από διάφορες συνεργασίες που έχει κάνει κατά καιρούς, ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που θα τη δούμε στα κοσμήματα, χάρη στην επερχόμενη συνεργασία της για μία limited edition collection με την σχεδιάστρια Ara Vartanian.

Διαβάστε εδώ: Η 14χρονη κόρη της Kate Moss πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια μόδας

 

A post shared by Harper's Bazaar Brasil (@bazaarbr) on

Η συλλογή θα περιλαμβάνει δαχτυλίδια των 18 καρατίων με διαμάντια και πέτρες από τη Βραζιλία, σε δαχτυλίδια, κρεμαστά, σκουλαρίκια και βραχιόλια. Η Moss αναφέρει πως σκοπός της είναι να δημιουργεί κομμάτια τα οποία θα έχουν σημασία για εκείνον που τα φοράει, ενώ θα είναι κοσμήματα "που θα μπορούν να φορεθούν καθημερινά."

 

A post shared by Ara Vartanian (@ara_vartanian) on

"Η συλλογή περιλαμβάνει πολύ κόκκινο γρανάτη," λέει η Vartanian," επειδή είναι η πέτρα γέννησης της Kate."

Η φωτογράφηση της συλλογής πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Moss στο Cotswolds, από τον Fenton Bailey και περιλαμβάνει μοντέλα όπως οι Luka Isaac και η Anna Lee Gardner.

"Αλλά αυτά τα κομμάτια δεν έχουν να κάνουν με τη μόδα," συνεχίζει η Vartanian. "Οι πέτρες και η συμπεριφορά τους δίνουν μία δυναμική ενέργεια, είναι για πάντα."

 

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on

Κι αν αναρωτιέστε για την Kate Moss και τα αγαπημένα της κομμάτια της συλλογής: "Λατρεύω τα moon rings και το pendulum κολιέ," είπε το μοντέλο στη Vogue.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss