Νέο Κολάν BIC Touch: Ο σύμμαχος θηλυκότητας που ταιριάζει… με όλα!

Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017

Νέο Κολάν BIC Touch:  Ο σύμμαχος θηλυκότητας που ταιριάζει… με όλα!

Η σύγχρονη γυναίκα είναι εργαζόμενη, είναι μητέρα, είναι σύντροφος, είναι φίλη, είναι νοικοκυρά, είναι δημιουργική, είναι μαχητική! Υποστηρίζοντας τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας και πιστή στο μήνυμα «Πάνω απ’ όλα γυναίκα», η BIC λανσάρει στην ελληνική αγορά το νέο κολάν BIC Touch!

Θέτοντας τον πήχη ψηλά για περισσότερα από 60 χρόνια και έχοντας ως στόχο να προσφέρει στη σημερινή γυναίκα μια πρόταση που θα μπορεί να φορεθεί όλη μέρα και να ταιριάξει απόλυτα σε εκείνη, η BIC δημιουργεί το νέο κολάν BIC Touch, που είναι απόλυτα αδιαφανές και συνδυάζει τέλεια εφαρμογή, ελαστικότητα, ματ όψη και προσιτή τιμή.

Ιδανικό για κάθε περίσταση, από το γραφείο έως την βραδινή έξοδο, το νέο κολάν BIC Touch είναι ο νέος σύμμαχος κάθε γυναίκας. Εξασφαλίζει την αναγκαία αδιαφάνεια, εφαρμόζει τέλεια χάρη στην άνετη ζώνη που διαθέτει ενώ χαρίζει μια τέλεια αίσθηση λόγω της ξεχωριστής υφής του! Με τον τρόπο αυτό, προσφέρει άνεση και σιγουριά σε κάθε κίνηση!

Το κολάν BIC Touch  είναι διαθέσιμο στα Super Market αλλά και στα Hondos Center σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι. Ταιριάξτε το με όλα! 

More for you

 
 

Don't Miss